Tot i que no hi ha hagut cap incidència greu en aquestes dues setmanes, els inconvenients per accedir al recinte continuen. Alguns usuaris encara no coneixen la normativa i no porten el carnet que permet identificar l’animal, una documentació imprescindible per entrar a la platja. Tanmateix, atès que són els primers dies de funcionament, si els animals duen el xip identificatiu, els deixen entrar igual.

Alguns propietaris de gossos s’han apropat aquest cap de setmana a la platja per primera vegada des que es va posar en marxa la iniciativa. Després de manifestacions de veïns i veïnes en contra de la zona per a gossos, el projecte continua rebent crítiques. El Carmelo Gil ha anat a la platja amb la seva gossa Lluna i ha escoltat diverses opinions sobre la qüestió. Assegura que la majoria de crítics posen en dubte “la poca higiene i seguretat de la zona“. Tot i això, la platja romandrà operativa fins al 25 de setembre i fins a aquesta data es farà seguiment de la qualitat de la sorra i l’aigua.

Un altre problema que ha sorgit en aquests primers dies ha estat la seguretat dels gossos de raça perillosa. La gossa de Judá és un american stanford i l’organització ha obligat el propietari a portar-lo amb corretja i morrió per tota la platja. “És injust, perquè hi ha gossos que en porten i d’altres, també de raça perillosa, que no. M’agradaria que la meva gossa pogués relacionar-se amb els altres gossos de la mateixa manera que la resta”, assegura.

Les instal·lacions de la zona de bany per a gossos estan també preparades per a animals amb discapacitats físiques. Aquest dissabte, un gos amb paràlisi cerebral ha pogut entrar a la platja. La cadira de rodes no ha suposat cap impediment per poder gaudir del matí igual que la resta de gossos.