alternativa transport públic incidencia Renfe

Una incidència a Renfe Catalunya ha paralitzat la circulació de tots els trens durant tres hores. Una avaria en el sistema de telecomunicacions ha deixat sense servei ferroviari milers d’usuaris de Rodalies i trens regionals. Segons informa Renfe, poc després de les 8 s’ha resolt l’avaria, tot i que el serveis funcionarà de forma irregular durant les properes hores.

A continuació et detallem transport alternatius a la aturada de Renfe Catalunya: tram, bus, metro i FGC.

Tram Barcelona

Els viatgers de Rodalies Catalunya que vulguin arribar a Barcelona des del Baix Llobregat tenen l’opció d’agafar el Tram. La línia T1, T2 i T3 que passen per poblacions com Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Cornellà del Llobregat o Esplugues del Llobregat et portaran fins a Francesc Macià.

Bus

Els busos interurbans són una de les opcions que tenen els usuaris que vulguin desplaçar-se des de l’àrea metropolitana fins a Barcelona. En el cas de les línies del Vallès, et deixaran a Fabra i Puig o a la Sagrera i, des d’allà podràs enllaçar amb el metro fins arribar fins a la teva destinació.

Com a conseqüència de l’aturada de la circulació de trens de Renfe, al llarg del matí s’han registrat llargues cues. De fet, les línies interurbanes de Sarbús i Casas pateixen retards per l’augment sobtat de passatgers que han registrat aquest divendres al matí.

cues autobus

Metro

Si vius a Badalona o Cornellà pots desplaçar-te fins a Barcelona en les línies L1 o L5 de metro de Barcelona. TMB ha anunciat que ha organitzat un dispositiu especial per facilitar el flux de passatgers amb els intercanviadors de Renfe. A més, també estan preparats per reforçar el servei i atendre l’augment de viatgers derivat de la incidència a Rodalies.

Ferrocarrils Catalans de la Generalitat

Si vens del Vallès, tens l’opció d’agafar els trens dels FGC. L’ S1 connecta Barcelona amb Terrassa, l’S2 amb Sabadell, l’S5 amb Sant Cugat i l’S7 amb Rubí. Els Ferrocarrils de la Generalitat també acosten els viatgers del Baix Llobregat fins a Barcelona. Segons informa FGC, en aquest cas el servei funciona amb normalitat i segons l’horari previst.