Grup de taxis a l'estació de Sants

Les noves tarifes del taxi a Barcelona per al 2019 pugen de mitjana un 2,6 %, mentre que es manté el preu dels suplements. Està previst que aquest dissabte, 15 de desembre, ja entrin en vigor, com és habitual, coincidint amb l’arribada de les festes de Nadal.

El ple del Consell Metropolità va aprovar el 27 de novembre les noves tarifes, i la Comissió de Preus de Catalunya les ha de ratificar aquest divendres.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”2019, any de canvis en la normativa a Barcelona: Tot el que entra en vigor” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/mobilitat/barcelona-2019-normativa-canvis/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Preu del taxi a Barcelona per al 2019

  • La tarifa 1, que s’aplica de 8 a 20 h en dies laborables dins de l’AMB, passarà de 2,15 a 2,20 euros la baixada de bandera.
  • La tarifa nocturna també s’apujarà a 2,20 euros la baixada de bandera, que és la que s’aplica en dies laborables entre les 20 i les 8 h, dissabtes, diumenges i festius de 6 a 20 h i els dilluns i els laborables després de festiu des de la mitjanit i fins a les 8 h.
  • També es congela la T-3 en 2,30 la baixada de bandera, una tarifa que s’aplica les nits dels caps de setmana i dels festius entre la mitjanit i les 6 h.
  • La tarifa 4, per als trajectes entre el moll Adossat del port i l’aeroport, també es manté i queda en 39 euros.

Els suplements es congelen i, per tant, el de l’aeroport i el de l’estació marítima del moll Adossat es mantenen en 3,10 euros. El suplement de l’estació de Sants i el de la Fira de la Gran Via de l’Hospitalet tornen a quedar en 2,10 euros, igual que els vehicles de set places amb més de quatre passatgers.