patinet diagonal joves infracció

El conductor del patinet elèctric que circulava a més de 60 quilòmetres per hora per l’avinguda Diagonal haurà de pagar 1.000 euros de multa. Es tracta d’una sanció que correspon a dues infraccions greus diferents. La primera, circular per la calçada amb un patinet elèctric, una acció que està prohibida, com recull la normativa que regula la circulació de patinets. L’altra sanció ha estat per portar una segona persona sobre del patinet elèctric.
[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Per on pot circular un patinet?” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/mobilitat/normativa-patinets-electrics-barcelona/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

D’altra banda, el jove no ha estat multat per excés de velocitat perquè la Guàrdia Urbana no ha pogut certificar “per mitjans propis” que el vehicle superés la velocitat permesa a la via. Sí que es pot apreciar la velocitat a través de la gravació que va fer un taxista des del seu telèfon mòbil. El cos policial també l’ha identificat perquè va enregistrar les imatges mentre conduïa.

Campanya informativa sobre patinets

La sanció al conductor del patinet s’ha sabut just el dia que l’Ajuntament ha llançat una campanya informativa sobre l’ús dels patinets elèctrics. Es repartiran 80.000 díptics informatius als establiments que venguin o lloguin aquesta mena de vehicle per intentar reduir les infraccions comeses amb aquests vehicles. Aquest any s’han interposat unes 3.000 sancions relacionades amb els patinets elèctrics.