Els actes d’homenatge que es faran aquest divendres al matí coincidint amb el primer aniversari dels atemptats de la Rambla i Cambrils provocaran canvis en la mobilitat del centre de la ciutat. Hi haurà restriccions de trànsit a la Rambla i la plaça de Catalunya entre les nou i les 12 del migdia aproximadament. Això implicarà alteracions en algunes línies d’autobús. També -i en funció de l’afluència de persones- es tancaran temporalment alguns accessos de les estacions de metro de Liceu i Catalunya.

Les línies de bus que veuran alterat el recorregut són la D50, H16, V13, V15, 22, 24, 47, 52, 55, 59, 62 i 67, a més de les rutes vermella i blava del Barcelona Bus Turístic. Segons informa TMB, totes les alteracions es podran seguir en temps real a través del Twitter @TMBinfo i al web de la companyia.

Per minimitzar els efectes de les alteracions en la mobilitat, TMB reforçarà el servei de metro amb més trens a les línies 1, 3 i 5. També posarà més atenció i informació a les estacions del centre de Barcelona i més efectius de seguretat.