Aquest mateix cap de setmana es duran a terme les actuacions de demolició de les illetes per a vianants de les cruïlles de l’avinguda del Paral·lel amb la ronda de Sant Pau i el carrer del Marquès de Campo Sagrado, sense afectacions de trànsit.

Del 4 al 8 de novembre els treballs consistiran a reordenar el tram de Marquès de Campo Sagrado entre el Paral·lel i la ronda de Sant Pau, eliminant un carril d’aparcament i passant de dos a tres carrils de circulació.

El cap de setmana del 9 i 10 de novembre la ronda de Sant Pau eliminarà un carril d’aparcament i desplaçarà el de bicicleta per guanyar un carril de circulació entre la ronda de Sant Pau, l’avinguda del Paral·lel i el carrer de Viladomat.

De l’11 al 15, es retirarà l’aparcament, la zona de càrrega i descàrrega, les places per a discapacitats i els contenidors del carril de serveis en sentit plaça de la Carbonera de l’avinguda del Paral·lel, entre el carrer de Calàbria i la ronda de Sant Pau.

Els dies 16 i 17 es tallarà la calçada de l’avinguda del Paral·lel en sentit plaça d’Espanya entre la ronda de Sant Pau i el carrer de Calàbria, i es desviarà el trànsit per la ronda de Sant Pau, el carrer del Marquès de Campo Sagrado i l’avinguda del Paral·lel, mantenint un carril d’ús exclusiu per a autobusos i d’accés al pàrquing.

A partir del 17 de novembre començarà la primera fase de l’obra per millorar el drenatge de l’avinguda del Paral·lel, que s’allargarà vuit mesos. Aquesta obra inclourà el desdoblament del col·lector existent, l’ampliació del dipòsit d’aigües freàtiques i el desplaçament de l’hidrant a la cruïlla de la ronda de Sant Pau.