Avinguda d'Esplugues, barri de Pedralbes A l'avinguda d'Esplugues els conductors podien circular, fins ara, sense pràcticament haver-se d'aturar en cap semàfor. És l'anomenada onada verda. Però a partir d'avui una alteració de la freqüència semafòrica d'aquest carrer els obligarà a fer més parades. Queralt Gómez “La mesura s'ha pres després de valorar els resultats de l'informe que el districte de les Corts va encarregar arran de l'accident que va tenir lloc en aquesta cruïlla el mes de setembre i en què van morir tres persones. Tot i que l'informe conclou que és una zona sense problemes de mobilitat greus, s'ha cregut convenient forçar els conductors a reduir la velocitat.” Durant els propers dies també es farà un seguiment dels efectes que la mesura pugui tenir en els carrers de l'entorn per tal de corregir possibles afectacions negatives. Imatge: Anna Feliu

A l’avinguda d’Esplugues els conductors podien circular, fins ara, sense pràcticament haver-se d’aturar en cap semàfor, el que s’anomena onada verda. Però a partir d’aquest dilluns una alteració de la freqüència semafòrica d’aquest carrer els obligarà a fer més parades. La mesura s’ha pres per forçar els conductors a reduir la velocitat.

El 19 de setembre, tres joves van morir en un xoc amb un autobús a la cruïlla de l’avinguda d’Esplugues i la de Pedralbes. Arran d’aquest fet, l’Ajuntament es va reunir amb l’associació de veïns de Pedralbes per millorar la seguretat d’aquesta via.