El passeig de les Aigües s'omple durant el cap de setmana de barcelonins que pugen a passejar i a fer esport. Molts hi pugen en cotxe i volen aparcar al Pla dels Maduixers i als seus entorns, però aquesta no és una tasca fàcil. JORDI GIL, usuari “És una mica caòtic, perquè molta gent venim en cotxe, volem aparcar i no hi ha lloc per tots, clar, és normal.” Uns problemes de circulació i aparcament que afecten especialment als veïns de la zona. MIREIA BOSCH, veïna “Aquí al cap de setmana els veïns tenim molts problemes amb el trànsit perquè quan un agafa el cotxe per comprar o fer qualsevol gestió, evidentment tot això està completament col·lapsat de cotxes en els dos sentits de la carretera.” A finals d'estiu, l’Ajuntament va posar uns pilons de protecció que impedeixen que es pugui aparcar al costat de la carretera. Però això no ha agradat a tothom. SERGI PUJOL, usuari “La zona d’aquí dalt sempre hi ha una quantitat de cotxes brutal, no? I més que res, doncs això, que des que han posat aquestes pilones que estan aquí a l’esquerra, doncs la situació d’aparcament és nefasta, no hi ha lloc per aparcar, aleshores què fan els cotxes? Doncs intenten buscar lloc on puguin.” XAVIER MARTÍN, usuari “El tema de la circulació i l’aparcament està fatal, no hi ha lloc habilitat, després si venen dos cotxes de cara no hi ha lloc per arrambar-se...” Els pilons eviten que la gent hi aparqui però redueixen l'espai de circulació. Per això els veïns demanen que els pilotns es recol·loquin una mica més enrere i així s’eviti que s'hagi de recular cada vegada que dos cotxes es troben de cara.

El pla dels Maduixers és un espai just al costat del passeig de les Aigües que molta gent utilitza per aparcar-hi el vehicle. Té capacitat per a una trentena de cotxes però durant el cap de setmana són molts més els qui hi pugen. Per això s’escampen per tota la zona i aparquen en molts casos en llocs on no s’hauria de fer.

Abans de l’estiu la situació de l’aparcament era tan caòtica que hauria estat impossible que un vehicle d’emergències accedís als habitatges que hi ha a prop del pla dels Maduixers. En vista de les queixes dels veïns, l’Ajuntament va col·locar pilones de protecció per evitar que s’aparqués als dos costats de la carretera. D’aquesta manera, la circulació ha millorat però expliquen que les pilones s’haurien de recol·locar més cap a fora perquè quan es creuen dos vehicles no poden passar i sempre s’ha de fer marxa enrere. Els veïns també reclamen que es posin baranes als revolts més perillosos d’aquesta carretera ja que actualment només n’hi ha dos que en tenen.