A primera hora un accident a la C-58 a Ripollet ha obligat a restringir un carril de la calçada en sentit Barcelona i això ha causat retencions des de Sant Quirze del Vallès.

La situació s’ha complicat amb l’accident d’un camió a la ronda del Litoral en direcció Besòs i les cues han estat constants a l’altura de l’Hospitalet de Llobregat i en tota la via. S’han tallat dos carrils i la circulació ha estat molt intensa fins que la grua ha pogut endur-se el camió avariat. Un altre accident a la ronda del Litoral, a l’altura del passeig de Colom, ha fet que el col·lapse s’agreugés des de la Zona Franca i fins al Nus de la Trinitat. A causa d’aquestes retencions, l’A-2 ha acumulat 15,5 km d’embussos en sentit Barcelona. La ronda de Dalt també se n’ha ressentit amb 12 km de cua compacta, una situació agreujada per un accident a la plaça de Karl Marx.

A més la presència de la pluja ha fet més complicada la circulació. També s’han registrat accidents a vies com la C-32 a Sant Boi, a la C-17 a Montcada en direcció a Barcelona i l’AP-7 a Cerdanyola