(ACN) La nova jornada de vaga dels tripulants de cabina de Ryanair ha causat retards en 18 vols de sortida i 20 d’arribada a l’aeroport del Prat fins a les set de la tarda, segons ha informat el sindicat convocant de la protesta USO. D’aquesta manera, aquest dimarts no s’ha produït cap cancel·lació a l’aeroport català i només se n’han registrat dues a tot l’estat, en els vols d’anada i tornada entre Santiago de Compostel·la i Madrid. Pel que fa a l’aeroport de Girona, no s’ha registrat cap cancel·lació ni cap retard entre les arribades i les sortides. Al conjunt de l’estat, s’han comptabilitzat 227 demores.

Els trajectes d’anada i tornada entre la capital gallega i Fuerteventura, que inicialment constaven com a cancel·lats, finalment són operats per una tripulació francesa “en un nou cas d’esquirolatge que duu a terme Ryanair saltant-se el dret a vaga”, ha apuntat USO.

En canvi, aquest dilluns es van haver de cancel·lar quatre vols al Prat, dos d’anada i tornada amb Milà Bèrgam i Roma Fiumicino i 41 retards, alguns dels quals de més de tres hores.

A l’aeroport de Girona, únicament es van registrar tres retards en tres vols de sortida.