Barcelona disposa de 911 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics públics completament gratuïts per recarregar cotxes i motos elèctrics, segons la darrera actualització de l’Open Data de l’Ajuntament. Els carregadors per a cotxes i motos elèctriques estan repartits en 113 ubicacions, ja sigui a la via pública o en aparcaments de titularitat municipal. En aquest mapa les trobaràs totes, així com informació sobre els connectors que hi ha en cada punt i el tipus de recàrrega que permeten.

L’Eixample, el districte amb més connectors

L’Eixample disposa de 196 connectors per a vehicles elèctrics situats en 16 espais. És el districte amb més connectors, seguit per Sant Martí, amb 146, i Sarrià-Sant Gervasi, amb 137. En canvi, Les Corts, Horta-Guinardó i Nou Barris són els districtes on hi ha menys punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Els punts de recàrrega més grans de la ciutat es troben a l’aparcament de l’Estació del Nord, amb 96 connectors, i el de l’avinguda de Rius i Taulet, amb 64 connectors.

Schuko i Mennekes, els connectors més comuns

Els punts de recàrrega de vehicles elèctrics públics de Barcelona ofereixen quatre tipus de connectors: CHAdeMO, Combo2, Mennekes i Schuko. Aquest darrer és el més present.