rodalies catalunya

Els dies de vaga a Renfe estan afectant amb força la circulació de trens de diverses línies, sobretot de Rodalies. Des del primer dia hi ha hagut problemes per incompliment dels serveis mínims per part dels maquinistes a les línies de Rodalies, AVE i mitjana i llarga distància.

La vaga convocada pel sindicat de maquinistes SEMAF finalment s’ha desconvocat aquest dijous 7 d’octubre per tant no afectarà la circulació de combois el 8,11 i 12 d’octubre tal com estava previst inicialment.

Quins dies hi ha vaga a Renfe?

La vaga a Renfe, convocada pel sindicat de maquinistes SEMAF, ha finalitzat aquest 8 d’octubre. L’aturada va començar dijous, 30 de setembre, i s’ha repetit els dies 1, 4, 5 i 7 d’octubre. Finalment l’acord entre l’empresa i el sindicat ha permès aturar la protesta i desconvocar la vaga prevista pels dies 8, 11 i 12 d’octubre.

Serveis mínims del 65 al 85 % per la vaga a Renfe

El Ministeri de Transports i el Departament de Treball han dictat uns serveis mínims del 85 % en els trens de Rodalies, del 65 % en els combois de mitjana distància i del 72 % en els d’alta velocitat i llarga distància.

A continuació detallem els horaris de la vaga de Renfe en què els trens i combois es poden veure afectats:

horaris vaga renfe

Excepte el dia 7 d’octubre, quan s’han convocat aturades parcials, la resta de les jornades previstes, els dies 8, 10, 11 i 12 d’octubre, la vaga s’allargarà 24 hores.

Si has d’agafar un tren o vols obtenir més informació sobre la vaga, pots consultar-ho al web que ha habilitat Renfe, a l’aplicació mòbil de Rodalies o al telèfon 900 410 041.