El regidor de Nou Barris, Xavier Marcé, s’ha sumat a les crítiques dels usuaris sobre les dimensions reduïdes de la nova andana de l’L11 de la Trinitat Nova. Segons el regidor, aquesta obra atempta contra el sentit comú. “El que s’ha fet és inversemblant i, personalment, m’agradaria saber com ha pogut passar”. Aquesta va ser la resposta que va donar als veïns i usuaris que van expressar les queixes durant l’audiència pública de Nou Barris.

La nova andana de l’L11 a la Trinitat Nova exaspera els usuaris | VÍDEO

Queixes per les dimensions de l’andana

Aquesta setmana, els usuaris de l’L11 han publicat diversos vídeos denúncia que mostren les aglomeracions de passatgers a l’andana de la Trinitat Nova, sobretot en hores punta. La vaga de Renfe ha intensificat encara més el volum d’usuaris de l’anomenat metro lleuger. A Twitter, TMB ja ha explicat que l’andana nova els permetrà millorar la gestió amb l’L4. Tanmateix, admet que aquesta s’ha hagut d’encabir en un túnel existent, un fet que en limita l’amplada. Malgrat tot, asseguren que les dimensions i les mesures d’accessiblitat i evacuació compleixen la normativa vigent.

“Nosaltres no intervenim ni observem al detall”

Xavier Marcé va lamentar que en aquests moments no tingui prou capacitat ni competències per poder intervenir en les obres de planificació de transports, com ara el metro. “En aquests casos ens expliquen les característiques de les millores, però nosaltres no intervenim ni observem al detall el que es farà, perquè això correspon a un àrea de professionals que s’hi dediquen”, comenta. En aquest sentit, el regidor admet que alguna cosa ha fallat i comparteix les observacions dels veïns.