Aquest divendres s’ha estrenat un nou bicibús, en aquest cas, el primer que passa per l’avinguda Diagonal. Una trentena de persones han participat en aquesta nova ruta, que va des de la cruïlla dels carrers de Roger de Flor i València i fins a la plaça de les Glòries. El recorregut s’ha realitzat per la calçada amb el suport de la Guàrdia Urbana i dona servei a les escoles Ramon Llull, Gaia i Encants, i a l’EBM Leonor Serrano.

Els nens i nenes tant viatjaven en cadiretes amb un adult, com amb les seves pròpies bicicletes, i sovint tocant el timbre de les bicis per fer-ho més lúdic, alhora que reivindicatiu. El punt més conflictiu ha estat a Diagonal amb Aragó i Marina, un encreuament on hi ha molt de trànsit. Alguns dels conductors de vehicles a motor no entenien per què la Guàrdia Urbana aturava la circulació. Per contra, alguns veïns des dels balcons, aplaudien la iniciativa. Els participants d’aquest bicibús han acabat entusiasmats i interessats a fer-ho de nou cada divendres.

Horari i recorregut

Aquesta línia de la Diagonal té el punt de trobada els divendres, a les 8.20 h, a la cruïlla de la Diagonal amb Roger de Flor. A partir d’aquí, circula pel tram central de la Diagonal fins arribar a les 8.40 h als carrers d’Aragó i el de Consell de Cent, on hi ha l’Escola Ramon Llull. Després continua fins a l’Escola Gaia, al carrer de Los Castillejos, i continua fins al carrer de Cartagena per arribar a l’Escola dels Encants i a l’EBM Leonor Serrano. La nova línia l’organitza l’AFA de l’Escola Gaia, amb el suport de la resta dels centres educatius.

Arribada a la Plaça de les Glòries dels participants del bicibús de la Diagonal