Un taxi que escapava de la policia ha xocat aquest dijous a la nit amb un camió, que de resultes del xoc, ha bolcat. Segons han confirmat fonts municipals a betevé, els fets han passat a les 21.30 h al carrer de Balmes, cantonada amb el de Mallorca. El conductor del vehicle havia comès presumptament una infracció de trànsit i quan ha estat requerit per una patrulla de la Guàrdia Urbana, ha fugit. Ho ha fet conduint de forma temerària fins que ha acabat impactant contra un camió i una cabina telefònica.

Com a conseqüència de l’accident, el camió —un vehicle de transport de cerveses— ha bolcat i el conductor ha quedat atrapat sota la cabina. Els Bombers l’han hagut de rescatar. El SEM ha confirmat que el xoc ha provocat un total de tres ferits: el conductor i el copilot del camió i també el conductor del vehicle. Tots han resultat ferits de caràcter lleu, però han estat traslladats a l’hospital. Dos, a l’Hospital Clínic i un a l’Hospital del Sagrat Cor.

Conductor investigat

Al conductor que ha provocat l’accident se l’investiga per un delicte contra la seguretat del trànsit i a més, la Guàrdia Urbana l’ha denunciat per conduir sota els efectes de les drogues. Encara es desconeix si el taxi era robat, tot i que algunes associacions de taxistes, com Elite Taxi, apunten que sí. Afegeixen que el vehicle va arribar als 140 km/h durant la fugida.

L’últim accident aparatós a la ciutat va passar el 26 de desembre, al carrer d’Entença. Els bombers van haver de rescatar un conductor atrapat i dues persones ferides van haver de ser traslladades a l’hospital en estat lleu.