JORDI PORTABELLA, president del Grup Municipal d'UxB "La publicitat a Barcelona només pot anar sobre suports específics, i el terra de la ciutat no és un suport de publicitat. L'Ajuntament no ha de ser qui promogui l'incompliment del concurs públic que ell mateix ha tirat endavant."

Portabella ha advertit avui al govern municipal que, si incorpora publicitat en el Bicing, estarà incomplint les clàusules del concurs públic de la darrera renovació, que va tenir lloc el juliol de 2009. El líder d’ERC, impulsor del sistema públic de bicicletes a Barcelona, ha afirmat que “el concurs que es va fer per al Bicing prohibeix explícitament amb una clàusula l’ús publicitari” i per tant, o bé el govern se salta el concurs, o bé no pot posar-hi publicitat.

El president del Grup independentista ha criticat que Trias vulgui posar en joc el model de ciutat i la protecció del paisatge urbà, i ha afirmat que “oferir la ciutat com a suport publicitari és obrir la caixa dels trons”. També ha volgut diferenciar que Barcelona, pel seu èxit, sigui un reclam publicitari del fet que el govern la vulgui utilitzar com a tal.