Al llarg de la tarda s’han produït importants retencions a la ronda del Litoral en tots dos sentits. Durant prop d’una hora s’ha tallat un carril en sentit Besòs, entre Colom i Ciutat Vella, a causa d’una avaria. També hi ha hagut aturades entre Poblenou i Barceloneta en sentit Llobregat i al Paral·lel, on s’ha tallat un carril a causa de l’avaria d’un vehicle que ja ha estat retirat de la via. A la ronda de Dalt, les aturades s’han produït especialment a prop de la sortida 2, a l’altura Via Júlia, a causa d’un accident.

Les principals retencions d’aquest diumenge també s’han concentrat a l’AP-7, especialment al Vendrell on hi ha hagut més de 10 quilòmetres de cues i a la Roca del Vallès. Al llarg de la tarda, també hi ha hagut molt de trànsit a Sant Celoni i Vilafranca del Penedès també a l’AP-7;  a l’N-340 a Altafulla i Bellvei en sentit Barcelona; a la C-32 a Viladecans; a la C-31 a Llagostera i a l’A-2 a Esparreguera i Pallejà.

A  primera hora de la tarda, un accident a l’AP-7 a Banyeres del Penedès ha provocat fins 10 quilòmetres de retenció en sentit Barcelona. A causa del sinistre s’ha tallat durant prop de mitja hora un carril de circulació, que ja ha estat reobert. Al migdia, un altre accident a la C-17, a l’altura de Figaró-Montmany, ha obligat a tallar durant una hora la via i això ha provocat cues quilomètriques.

El dispositiu especial de circulació es va posar en marxa dijous i acabarà a les 0 h de diumenge, 3 de maig. Durant aquests dies, s’han mobilitzat 1.673 agents dels Mossos d’Esquadra. Al llarg d’aquest diumenge han tornat a Barcelona i la seva àrea metropolitana 230.000 dels 495.000 vehicles que van sortir de la ciutat amb motiu del cap de setmana llarg de maig.