CARLES NAVARRO, membre de la CGT "Des de la CGT denunciem l'augment de la repressió, del fer servir la pressió com a mètode dissuasiu contra la protesta, volem protestar també contra l'augment de la inestabilitat laboral, la corrupció política i li demanem a la gent que participi en totes aquelles lluites socials i sindicals per revertir aquesta situació." CARLES LARDI, membre de la CGT "Si la gent no es mou si no lluita i és solidaria amb tots els companys acabarem molt malament, tornarem al segle XIX."

Segons Carles Lardi, membre de la CGT, “si la gent no es mou, si no lluita i és solidaria” la societat viurà una regressió i “tornarem al segle XIX”. En la mateixa línia ha parlat Carles Navarro, sindicalista de la CGT, que ha demanat “que la gent participi en totes aquelles lluites socials i sindicals per revertir” situacions com la corrupció política o l’augment de la inestabilitat laboral. “És igual quin govern sigui, autonòmic o central, tot els polítics van en contra nostre, dels treballadors”, ha criticat Lardi, tot advertint que “estem vivint una semiesclavitud amagada”.

Sota el lema “Solidaritat i lluita”, la manifestació també s’ha solidaritzat amb les vuit persones encausades pels fets al Parlament de 2011, condemnades a tres anys de presó. En aquest sentit, Navarro ha denunciat que s’està produint un “augment de la repressió” i ha alertat que actualment s’utilitzi la “presó com a mètode dissuasori de la protesta”.

Durant el recorregut, el sindicat ha aprofitat per fer un homenatge als estudiants mexicans desapareguts. La mobilització que ha transcorregut sense incidències ha acabat amb la lectura d’un manifest a Correus.