Aquesta setmana s’ha celebrat el desè aniversari de la unió de gran velocitat entre Barcelona i Madrid. Una data molt important per a Renfe, que ha decidit celebrar-ho posant a la venda 25.000 bitllets d’AVE a 25 euros per viatjar arreu de l’estat. Els seients sortiran a la venda a partir de la mitjanit d’aquest dissabte, 25 de febrer. La promoció estarà disponible a tot l’estat fins al 28 de maig.

Els bitllets a un preu únic  de 25 euros per celebrar el desè aniversari de l’AVE Barcelona-Madrid estaran a la venda pels canals habituals, a excepció de l’aplicació mòbil. A més, l’oferta no és exclusivament pel trajecte de Barcelona a Madrid sinó que també serveix per viatjar a qualsevol altra destinació nacional, mentre aquest recorregut es faci amb AVE o amb un tren de llarga distància entre el 25 de febrer i el 28 de maig.

Amb aquesta oferta Renfe vol reeditar la campanya que ja va fer l’any passat amb motiu del 25 aniversari de la posada en servei del primer AVE a Espanya, entre Madrid i Sevilla. De fet, la promoció va ser tot un èxit, ja que va arribar a col·lapsar la web. Per això, ara des de la companyia asseguren que s’han pres mesures per millorar el rendiment del sistema de venda i facilitar la compra de bitllets.