Dubtes, indignació i queixes entre veïns dels voltants de Sant Gervasi de Cassoles. Fa tres setmanes que s’ha tallat el trànsit d’aquesta via a causa de les obres de reurbanització del carrer de Castanyer. Els veïns critiquen la mesura: “El que no entenem és per què, si les obres comencen més avall, s’ha hagut de tallar el carrer de Sant Gervasi de Cassoles”.

L’Ajuntament argumenta que s’ha fet per seguretat, ja que la maquinària que treballa en les obres del carrer de Castanyer necessita maniobrar al carrer de Sant Gervasi de Cassoles. El tall durarà dos mesos i mig i a mitjan abril ja s’obrirà al trànsit. Alguns veïns consideren que és desmesurat. També es queixen els comerciants del carrer. Salvador Albuixech, president de l’associació de comerciants de Sant Gervasi Barnavasi, assegura que “la queixa de més de la meitat dels botiguers és que les vendes han baixat”.

Problemes amb la senyalització

Quan es va efectuar el tall fa tres setmanes, va haver-hi molts problemes de trànsit, ja que es va canviar el sentit de circulació de diversos carrers. Segons els veïns, la causa dels problemes de trànsit va ser que els senyals no es veien. L’Ajuntament en va afegir, però Joan Sancho, president de l’AV Sant Gervasi, considera que encara en falten: “Si es millora la comunicació, tant al terra com amb cartells, ajudarà que no entrin cotxes contra direcció o que les motos no passin”.