El recorregut de la línia groga finalitza, a partir d'avui i durant tota la Setmana Santa, a Selva de Mar. Des de fa dies cartells com aquest anuncien la suspensió del servei en un tram, i el recorregut entre les estacions afectades es pot fer en un bus especial. Però el primer dia amb restriccions molts usuaris anaven despistats. NELI CUEVAS "Me ha pillado de sorpresa y he tenido que bajar a coger el autobús y no tengo ni idea de dónde lo voy a coger." RUBEN SOTO "Ahora tengo que coger el bus y ya voy retrasado. No sabía que había este corte." NÚRIA MARTÍN "Si estava informada, perque fa dies que ho diuen al metro i vaig al Fòrum, només em falta una parada." A la Línia 4 el servei de metro està suspès entre les estacions de la Pau i Selva de Mar. A la resta de parades, els trens circulen amb normalitat. SURT POSPO 1 A banda dels autobusos llançadora, una altra alternativa per als usuaris és l'l2, i el Trambesòs. "Al tram sense servei de l'4 s'aprofita per fer treballs de millora de la infraestructura i també es renovarà l'aparell de via de la Pau, un dispositiu que permet el canvi de trens d'aquesta línia al final del recorregut i que està instal·lat just aquí." A la línia 11 el tall és total i afecta les cinc estacions entre Trinitat Nova i Can Cuiàs. SURT POSPO 2 Per garantir la mobilitat als barris afectats, TMB també ha habilitat un servei alternatiu de bus. En aquesta línia l'actuació consisteix en la renovació de les fixacions que uneixen el carril a la via. JAVIER GÓMEZ, responsable dels projectes de via de TMB "La via útil depèn del servei, en aquest cas és una via única, que els trens van i tornen per la mateixa via, hem trobat un desgast especial. Aquest treball normalment es fa de nit però les circumstàncies de la via no o ho permeten." Les restriccions s'allargaran durant deu dies i el 28 de març està previst que el servei recuperar la normalitat.

Només s’han vist alguns usuaris despistats que no coneixien les afectacions del servei, però la majoria han pogut solucionar el problema ràpidament gràcies al servei de bus especial que cobreix les mateixes parades que el metro.

A la Línia 4 el servei s’atura a Poblenou, és a dir, que el metro no circula entre les estacions de Selva de Mar i la Pau. Pel que fa a l’L11, s’ha suspès la circulació al complet. Els talls de les dues línies s’allargaran fins al 28 de març, moment en què les obres de millora hauran d’estar enllestides.