Interrupció parcial a la Línia 4

El servei de metro de la Línia 4 s’ha suspès parcialment durant 10 dies per unes obres d’infraestructura que es fan coincidir amb la davallada de passatgers per Setmana Santa. El tram afectat són 2,6 km, entre la Pau i Selva de Mar. S’hi faran treballs de millora de la infraestructura. A l’estació de la Pau, inici i final de recorregut, també s’aprofita per substituir el dispositiu que permet als trens fer el canvi de via.

El recorregut entre les parades afectades es cobreix amb un servei especial de bus, habilitat per Transports Metropolitans de Barcelona en el mateix horari del metro. També es recomana als usuaris l’enllaç amb la Línia 2 a Passeig de Gràcia, el bus H12 (que enllaça el Paral·lel amb Sant Adrià) i les línies T4, T5 i T6 del Trambesòs.

Suspensió del servei a la Línia 11

El servei de metro a l’L11 queda totalment parat en totes les estacions, des de Trinitat Nova fins a Can Cuiàs. Aquí l’actuació consisteix en la renovació de les fixacions que uneixen el carril a la via. Segons el responsable dels projectes de via de TMB, Javier Gómez, normalment aquests treballs es fan de nit, quan no circulen combois, però el fet que la Línia 11 sigui de via única obliga a interrompre el servei.

Per garantir la mobilitat entre els barris afectats, TMB ha habilitat també en aquest cas un servei d’autobusos llançadora.

Si tot va bé, els treballs i les proves de funcionament es completaran en 10 dies i el 28 de març les línies afectades recuperaran la normalitat.