L’N10 farà el recorregut entre el passeig de la Bonanova i l’estació dels FGC de les Planes els dijous, divendres, dissabtes i vigílies de festius i tindrà parades a la via Agusta (on es podrà connectar amb l’N7 i l’N8), el carrer Major de Sarrià, la plaça de Borràs, la plaça de Vallidrera, la carretera de l’Església i l’estació dels FGC de Baixador de Vallvidrera. Els dijous la freqüència de pas de l’N10 serà d’una hora, començarà a les 0.30 h i s’allargarà fins a les 5 h, mentre que la resta de dies prestarà servei de les 3 a les 5 h. Durant tota la nit hi haurà un únic minibus funcionant.

La reclamació del NitBus va sorgir de l’Assemblea de Joves de Vallvidrera ara fa dos anys, tot i que feia molt més temps que tant la joventut del barri com l’associació de veïns reclamaven un transport públic per a les hores en què no funcionaven ni el funicular ni els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, és a dir entre les 0.30 i les 5 h. Els membres de l’entitat es mostren satisfets ara que tenen un nou servei d’enllaç i destaquen les millores obtingudes amb el nou govern municipal. Tot i això, acusen a l’Ajuntament de no haver fet una bona feina de difusió entre els veïns de Vallvidrera.

A l’acte inaugural del nou servei hi han assistit la regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal i el vicepresident de Mobilitat i Transport de l’AMB, Antoni Poveda, que han volgut remarcar que aquest nou servei arriba després de molts anys de demanda per part dels veïns.

El primer viatge de l’N10 serà aquesta nit. A les 0.30 h arribarà a la plaça de Vallvidrera, on l’Assemblea de Joves ha convocat un acte festiu per celebrar-ho.