Els taxistes ja han decidit quines protestes faran pel Mobile World Congress si la Generalitat no concreta mesures que obliguin al compliment de la regulació dels VTC. Tal com va avançar el portaveu d’Elite Taxi, Tito Álvarez, aquest dimecres al matí registraran oficialment la convocatòria de mobilitzacions. Les jornades de protesta començaran el diumenge 23 de febrer -dia en què arribaran molts congressistes a la ciutat- i acabaran el dijous 27 -quan finalitzarà el congrés de telefonia mòbil-.

La convocatòria dels taxistes preveu fer marxes lentes que recorreran durant cinc hores – de les 8 h a les 13 h- el trajecte entre la terminal T1 de l’aeroport del Prat i la plaça d’Espanya. La proposta la van anunciar a través de Twitter.

Els taxistes volen fer pressió a la Generalitat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb qui negocien des de fa dies per garantir el compliment del decret que regula l’activitat dels vehicles de lloguer amb conductor, coneguts com a VTC. El registre de la protesta, però, s’ha precipitat perquè el portaveu d’Elite Taxi, Tito Álvarez, va rebre aquest mateix dimarts diverses multes de fins a 8.000 euros per haver col·lapsat la Gran Via el gener de l’any passat.

Tito Álvarez : ” La repressió té moltes formes”

El portaveu d’Elite Taxi, Tito Álvarez ha reiterat la voluntat dels taxistes de fer una protesta pacífica per aconseguir que la regulació dels VTC sigui d’obligat compliment. Ha lamentat, però, les multes que ha rebut per haver col·lapsat la Gran Via el gener passat. Álvarez s’ha comparat amb Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, assegurant que la repressió té moltes formes.