Apartament turístic

Sanció a Élite Taxi per ocupar la Gran Via

La Generalitat ha multat amb 8.000 € a Tito Álvarez, portaveu d’Élite Taxi, per les vagues de principis del 2019, que no havien estat prèviament comunicades. Se’l considera responsable del bloqueig de la Gran Via per protestar contra els VTC. En parlem amb el mateix Álvarez, que ja ha anunciat que hi posarà recurs:


Protegim les escoles

L’Ajuntament de Barcelona s’ha compromès a pacificar els entorns de 200 escoles de la ciutat fins al 2023 amb el programa Protegim les escoles. Eixample Respira celebra la decisió, tot i que la considera insuficient. Ens ho explica Xavier Matilla, arquitecte en cap de l’Ajuntament:


L’esport modifica el nostre ADN

L’activitat física modifica com actua el nostre ADN. Així es desprèn d’un estudi de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques, que revela que l’activitat física d’intensitat moderada-vigorosa és la millor per a la salut cardiovascular. Ho comentem amb el doctor Roberto Elosua, coordinador del Grup d’Epidemiologia i genètica cardiovascular de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques:


Es regularà finalment el preu del lloguer?

L’Ajuntament de Barcelona demana al nou govern espanyol que incrementi la pressió fiscal als grans tenidors d’habitatges per fer front a l’especulació. L’executiu municipal, però, també espera que Pedro Sánchez compleixi amb la limitació del preu dels lloguers, recollida en el pacte entre el PSOE i Unides Podem. Tot plegat, mentre les darreres informacions apunten que, a Barcelona, el preu mitjà del lloguer ja ha superat per primera vegada els 1.000 € mensuals. Ho debatem amb:


Xarxes

El més destacat de les xarxes socials, amb el Toni Noguera:


Esports

El Carles Alcoyent ens explica tots els detalls de l’arribada de Quique Setién a la banqueta del Barça en substitució d’Ernesto Valverde:


Agenda

La Bea Rodríguez fa una tria de les nombroses propostes culturals de la ciutat, com ara l’exposició ‘Bocaccio, temple de la gauche divine‘, al Palau Robert, la Festa de Sant Antoni o el concert de La Casa Azul a Razzmatazz, entre d’altres:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: