TMB ha engegat un dispositiu especial de transport públic per satisfer les variacions de demanda durant les festes de Nadal. Per evitar la congestió associada a aquestes dates, es recomana optar pel metro. Però aquest dilluns, vígilia de Nadal, cal tenir present que els transports tanquen abans. El metro finalitzarà a les onze de la nit. Els autobusos i els tramvies faran la darrera sortida de les parades d'origen a les deu. Pel que fa als Ferrocarrils Catalans, l'horari de tancament és a les onze. En canvi, el Bicing ofereix un servei ininterromput. Durant el dia 25, el metro i els tramvies funcionaran de cinc del matí a dues de la matinada, mentre que per Sant Esteve, el servei finalitzarà a les dotze, Amb l'obertura dels comerços el diumenge 30 de desembre, també s'incrementarà el transport públic. Circularan un 30% més d'autobusos a les 12 línies que transcorren pel centre de Barcelona i altres eixos comercials.També hi haurà més tramvies, que aplicaran les mateixes freqüències de pas que els dissabtes. Com és habitual, la nit de Cap d'Any, del 31 de desembre a l'1 de gener, el metro donarà servei de manera continuada. També ho faran els tramvies, els ferrocarrils i el Bicing.

Aquest dilluns, nit de Nadal, els autobusos i els tramvies de TMB faran la seva última sortida de les parades d’origen a les 22 h. Pel que fa al metro tancarà una mica més tard, concretament a les 23 h. Per contra, el dia de Nadal, el metro obrirà a les cinc del matí i acabarà el servei a les dues de la matinada. El dia 26, dia de Sant Esteve, el servei serà el d’un dia festiu, és a dir, de cinc del matí fins a la mitjanit.

Reforç del servei

Pel que fa a la nit de Cap d’Any, la que va del 31 de desembre a l’1 de gener, el metro circularà de manera ininterrompuda durant tota la nit. També ho farà el tramvia que, entre les 10 de la nit i les cinc de la matinada, tindrà una freqüència de pas de 15 minuts al tronc comú de les línies T2 i T3 al Trambaix, i de 30 minuts a les línies T4 i T5 del Trambesòs.

Tames reforçarà el transport públic els dies festius en què obrin els comerços, com per exemple, el proper diumenge 30 de desembre. Aquests dies circularan un 30% més d’autobusos a les 12 línies que transcorren pel centre de Barcelona i altres eixos comercials (H12, 7, 11, 17, 19, 24, 28, 34, 41, 47, 50 i 73). També hi haurà més tramvies, que aplicaran aquests dies les mateixes freqüències de pas que els dissabtes.

Pel que fa al Bicing, obrirà les 24 hores entre el 21 de desembre i el 2 de gener, amb l’excepció dels dies 27 i 28 de desembre, que es tancarà unes hores durant la matinada.