Aquesta administració, a la tarda ja tancada, ha repartit quatre milions d'euros a la Verneda. Deu dècims de la grossa de Nadal molt ben rebuts entre els veïns. ISABEL POLO "La gent està súper contenta. Tots ploràvem aquest matí. Bevíem cava. I això que no ens havia tocat. Així és que serà perfecte." MARI CARMEN CAPITÁN "Yo contenta, sí.un Hombre. Como si me hubiera tocado a mí." Alegria especialment perquè aquest és un dels barris més castigats per la crisi. CASIMIRO CERCADILLO "Muchos tienen que pagar hipotecas, tienen muchos gastos y están en el paro también. Y a toda esta gente les ha venido de maravilla." Però malgrat l'eufòria, no tots han estat tan afortunats. JOSÉ CORBACHO "He comprado muchos años lotería pero de tocar... hoy tengo el reintegro." Aquesta tarda el barri ha recuperat la normalitat. Després, això sí, d'un matí intens i amb molta celebració. Al matí, ampolles de cava i fins i tot algunes llàgrimes. Ha costat trobar-los, però alguns afortunats s'han acostat a l'administració on van comprar un dècim del 76058. Un número que la Manuela va agafar premeditadament. MANUELA GALLEGO "Me gusta el ocho y siempre cojo ese número. Y lo he compartido con un amigo." I avui l'atzar li ha fet guanyar això... MANUELA GALLEGO "Doscientos mil euros." Des de primera hora s'ha posat de manifest l'alegria col·lectiva dels veïns. També entre els que s'han quedat amb les mans buides. SANDRA RODRÍGUEZ "Estem molt contents perquè ha tocat en aquest barri perquè hi fa molta molta falta i no hem tingut gaire sort nosaltres." La grossa ha deixat quatre milions a la Verneda i comptant aquest any ja són 39 les ocasions en què el primer premi cau de forma íntegra o parcial a la ciutat.

Els veïns de la zona celebren que 10 dècims de la grossa s’hagin venut a Sant Martí. És el districte que registra més aturats de la ciutat (17.772 al novembre) i per això en saber que una part del primer premi havia caigut al barri, alguns veïns que no tenien el dècim guanyador ho han celebrat com si també els hagués tocat.

“Estic molt contenta. Tant com si m’hagués tocat a mi”, ha dit Mari Carmen Capitán en saber que part del premi s’havia venut a l’administració 115. En aquesta mateixa línia, un altre veí de la zona, Casimiro Cercadillo, ha apuntat que els quatre milions d’euros poden ser molt útils per a famílies necessitades: “Molts han de pagar hipoteques, tenen moltes despeses i estan a l’atur. A tota aquesta gent els ha anat de meravella.”