Després d’engreixar-lo amb avellanes, neules i turró, un grups de nens i nenes, ajudats pels gegants del Poble Espanyol, han fet cagar el tió a la plaça Major. Els més petits també han pogut participar en una cantada de nadales. Aquestes són només algunes de les activitats que programa el Poble Espanyol durant aquests dies.

A partir del dia 27 i fins al 4 de gener, els nens podran entregar la carta als Reis al carter reial i al seu patge, que seran al claustre del monestir de Sant Miquel. També es pot veure una exposició de pessebres o l’espectacle familiar ‘El capità McAndreu’, dirigit i protagonitzat pel Màgic Andreu.

Un Nadal solidari

També s’han programat algunes activitats amb caràcter solidari. Per exemple, a la plaça del Baluard, s’està decorant un gran arbre de Nadal amb nassos de pallasso i missatges, que s’entregaran als nens que estan hospitalitzats el dia de Reis. Cada nas costa un euro i tot el que es recapti anirà destinat a Papallupas, una associació que treballa als hospitals amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels nens que hi estan ingressats.