ORIOL PERTEGÀS "Pots trobar coses molt autèntiques, fetes a mà que surten del model comercial nadalenc i és molt interessant, la veritat." ESPERANZA BENAVENTE "La idea es fer-ho econòmic perquè a la gent no ens costi ni adquirir-ho ni desprendre'ns. No tenir vinculació a les coses. Les coses no són necessàries." RAMON PEREIRA "En el meu cas, jo estic a l'atur i és una manera de guanyar uns calerons que em van bé i de treure material que a casa no faig servir."

Es tracta d’una fira que va començar al setembre i que se celebra l’últim diumenge de cada mes. Aquest cop, però, s’ha volgut fer una edició especial dedicada al Nadal. 115 parades mostren durant tot el dia creacions d’artesania, pintura o escultura. També hi ha articles de reciclatge i roba vintage i de segona mà, a més de concerts i sessions de diferents discjòqueis. L’objectiu del mercat és promocionar i donar sortida a nous creadors.

Els organitzadors, l’Associació Cultural Freedonia, prepara una edició especial de Reis que se celebrarà el dia 5 de gener a la plaça de Salvador Seguí.