És diumenge, però arriba Nadal i cal estar preparats. Molts han aprofitat per recollir les comandes i fins i tot rebre algun consell per quedar bé amb tota la família. PERE CEBRIÁN "El caldo de primer, aperitiu i després una cuixa farcida de xai al forn, i els torrons, les neules i tot això." I encara que estigui encarregat, la llista sempre va bé. JÚLIA CALLEJÓN "Pràcticament ho tenim tot comprat, ens falten els fruits secs, ens falta recollir també la carn, els cigrons, la carn picada i les herbes." En aquestes dates podem gaudir de productes que no es troben durant la resta de l'any. ANTONI PARÉS "Aquí tenim un capó de pollastre típic nadalenc. Això és una 'delicatessen', en tot l'any només n'hi ha fresc per aquestes dates, i és una cosa fora de sèrie, 'de lo bueno lo mejor'." Les parades més sol·licitades: carnisseries i peixateries. "El menú de Nadal continua sent el mateix, i per això, tot i la crisi els consumidors en aquestes dates fan més despesa." ANTONI ANDRÉS "180 euros, quan es pot es pot." "Digue'm que m'he gastat Conxita!... Ni ho sé perquè ho ha pagat el meu marit, però econòmic, no." Amb la compra enllestida només hi falten les felicitacions.

El Mercat de Sant Antoni és un dels que ha obert el diumenge previ a Nadal, i molts barcelonins han aprofitat per enllestir les compres. A més a més, els clients més afortunats s’han endut un dels 50 lots de Nadal que s’han sortejat. Aquesta és una iniciativa que serveix per incentivar les compres i dinamitzar aquests espais.