Per als usuaris de la línia 2, comença a ser habitual. Arriba l'estiu i això és sinònim de talls parcials en aquest tram del metro. Aquest cop les obres afecten un total de cinc estacions, en el recorregut que uneix les ciutats de Sant Adrià de Besos i de Badalona. El motiu són els treballs de manteniment de la infraestructura i la millora de les vies. Per reduir les molèsties,Transports Metropolitans de Barcelona ha posat a disposició dels viatgers 11 autobusos amb parada a cada una de les estacions afectades pel tall: Artigues Sant Adrià, Sant Roc, Gorg, Pep Ventura i Badalona Pompeu Fabra. Al matí no hi han hagut incidències, i la major part dels viatgers estaven informats de les obres. Això sí, alguns previsors han sortit amb temps de casa per no arribar tard. SERAFINA PIZARRO "He salido unos 10 minutos antes para no llegar tarde pensando que en autobus, como estamos de vacaciones, tardaría más" Aquesta és la darrera parada del recorregut del bus especial que cobreix el tram afectat per les obres. Si fins ara el viatge en metro es feia en 10 minuts a partir d'avui i durant tres setmanes es farà en uns 18. Tot i així la freqüència del servei és continua. Els avisos acústics, els cartells i el personal que informava els usuaris fora i dins el metro no han pogut impedir que hi hagués més d'un despistat" PILAR DOMÍNGUEZ "Voy a coger el metro y me encuentro que está cerrado no sé dónde tengo que ir, no hay ningún letrero, no hay nada" Alguns veïns i comerciants no veuen amb bons ulls les obres, perquè afirmen que els fa perdre clients . MARI CARMEN GÓMEZ "Baja la faena.. al ser una zona de paso, la gente ya no pasa por aquí y se va a coger el autobús". Les obres de la línea 2 del metro s'afegeixen als talls que ja van començar aquest dijous a Renfe, pel soterrament de les vies de Sants.

El tram estarà tallat entre el 8 i el 28 d’agost (ambdós inclosos). La resta de la línia funcionarà amb normalitat. Per cobrir el trajecte afectat, Transports Metropolitans de Barcelona ha habilitat un servei alternatiu d’autobusos que paren a cada una de les estacions afectades pel tall (Sant Roc, Gorg i Pep Ventura). Té el mateix horari que el metro i una capacitat equivalent. A Gorg, s’hi pot arribar també a través de la línia 10, que té la seva pròpia estació.

Segons informa l’Ajuntament, les obres que es faran al tram afectat són de manteniment de la línia. En concret, se substituirà el canvi d’agulles d’entrada a via 4 de Pep Ventura. També es rehabilitarà un tram de la plataforma de via que havia estat la cua de maniobres quan Pep Ventura era l’última estació de la línia. Arran de la prolongació cap a Badalona, va passar a ser via general i, per això, necessita un manteniment més intensiu.