EMILI FERNÁNDEZ, Comité d'Empresa de Barcelona City Tour "Si, nosaltres fa un any ja des que va sortir elegit aquest comitè que va continuar la tasca de l'anterior. Estem negociant amb l'empresa ja moltes vegades, aquests incompliments, de moment no ens han fet cas amb la bona voluntat i llavors hem pensat que ja era hora de prendre un altre tipus de mesures."

Els treballadors acusen Barcelona City Tour de trencar els acords signats, per exemple, quant a antiguitat o dies festius. Emili Fernández, critica les situacions irregulars que s’esdevenen: “Els treballadors, no reben el mateix sou per treballar un dia festiu. A més, per treballar una jornada de torn partit, els conductors perceben dietes però les guies, no.”

El comitè, format íntegrament per CCOO, es qui ha adoptat la decisió de convocar aquestes aturades parcials a l’agost, que aquest dilluns ha tingut un seguiment de quasi el 100% de la plantilla. La representació de l’empresa s’ha negat a sostenir cap diàleg sobre els temes expressats i és per aquest motiu que el comitè ha ratificat la  convocatòria d’aturades.