Des d'aquest matí la línia vermella del metro en sentit Hospital de Bellvitge finalitza el seu recorregut a la parada d'Avinguda Carrilet. Amb motiu de les obres de millora, fins al 29 d'agost el tram entre l'Avinguda Carrilet i l'Hospital de Bellvitge quedarà anul·lat. Per garantir el desplaçament a les parades afectades, TMB ha habilitat un bus especial fins que finalitzin les obres. La parada del bus llançadora es troba al costat de la sortida del metro, a la rambla de la Marina, i circularà amb la mateixa freqüència i horaris que el suburbà. Els talls a la Línia 1 no seran els únics durant aquest mes. Entre el 4 i 24 d'agost també haurà una interrupció parcial del servei a la Línia 2. El tram afectat a la línia lila anirà de la parada de Passeig de Gràcia fins a la del Clot. En aquest cas, TMB recomana als usuaris utilitzar les diverses alternatives del transport públic per arribar a les parades que han quedat anul·lades. Amb metro, s'hi pot arribar des de l'L1, L2, L4 o L5. Una altra opció és arribar a les parades més properes del servei d'autobusos. Totes dues actuacions són obres per millorar la infrestructura de les vies. La suspensió del servei s'ha planificat durant el mes d'agost per minimitzar les afectacions als viatgers, ja que són dies de baixa demanda del servei.

El bus llançadora farà el recorregut per l’avinguda de la Gran Via de l’Hospitalet, fins arribar a l’avinguda de la Marina, a l’altura de Bellvitge. La parada del bus al costat de l’estació de l’Hospital de Bellvitge es troba al costat de l’Heliport.

Allà, farà la volta a l’avinguda del Carrilet per passar, en l’altra direcció, per la parada del bus especial, que es troba entre l’institut Mercè Rodoreda i l’escola Patufet Sant Jordi. La parada al costat de l’estació de Bellvitge, en direcció Hospital de Bellvitge, es troba al costat de la boca de metro. Podeu consultar el recorregut del bus llançadora en aquest mapa.