El mal estat en què es trobava el clavegueram del carrer de Ferran Puig ha obligat l'Ajuntament a fer-lo de nou. Les obres, que han costat quasi 600.000 euros, van començar el desembre de l'any passat i han acabat ara, de manera que s'ha restablert la circulació i l'aparcament al carrer. Les millores han resolt el problema de recollida d'aigües residuals i pluvials, però ha portat una divisió d'opinions pel que fa a les places d'aparcament. JOAN FONT, veí "Es van recollir pràcticament les signatures de tots els veïns del barri i va sortir una majoria d'un 80% o més a favor d'eixamplar les voreres i treure'n els vehicles." Així, de fet, és com es va urbanitzar la part inferior d'aquest carrer, però a la part de dalt s'hi ha deixat l'aparcament. MILAGROS LÓPEZ, veïna "Trobo a faltar els arbres, que van dir primer que posarien arbres, com aquí baix. Primer van fer aquesta banda i, després, aquí dalt." MARIA TERESA ADUÀ, veïna "Crec que s'hauria d'haver fet tot el carrer igual. És a dir, si aquí no hi ha cotxes, més a munt, tampoc." Però alguns consideren que, d'aparcament, en falta més que en sobra. MANEL VILA, veí "Places d'aparcament al carrer són necessàries, que tampoc no hi ha tants pàrquings per deixar-hi el cotxe i bé, això, més que res els que deixem el cotxe al carrer tenim... És més, crec que hi hauria d'haver més zona verda perquè cada vegada va quedant més reduïda." FRANCESC RIBERA, president de l'AV Putxet "El que volem és un consens entre totes les posicions de tots els residents del carrer de Ferran Puig, no? Si ens dius si preferim o no preferim una cosa, no la preferim però creiem que és més utilitat que hi hagi uns aparcaments que no unes voreres amples que serviran diguéssim per a les motos." JOAN PUIGDOLLERS, regidor de Sarrià - Sant Gervasi "Tenim un compromís per al proper mandat, estudiar si la secció del carrer es manté com l'hem deixada ara o s'ha de deixar amb la secció que té el tram inferior." De totes maneres, l'Ajuntament dóna l'obra per finalitzada i no seria fins al pròxim mandat, a partir del maig de l'any que ve, quan es podria modificar la urbanització de la part superior de la via.

Mantenir o treure’n els aparcaments. Aquest és el dilema que s’ha plantejat entre els veïns del carrer de Ferran Puig, al barri del Putxet. Alguns veïns esperaven que amb les obres de renovació del clavegueram també s’ampliarien les voreres i es treuria la zona d’aparcament.

Finalment les obres han deixat el mateix plantejament que hi havia i el carrer de Ferran Puig manté l’espai per aparcar vehicles i les voreres estretes. Tot i això, l’Ajuntament dóna l’obra per finalitzada i no seria fins al pròxim mandat, a partir del maig de l’any que ve, quan es podria modificar la urbanització del carrer.