Un camió de 3.500 kg sense frens ha ferit cinc vianants i un motorista en xocar contra un arbre al carrer d’Aragó, al tram comprès entre els carrers del Comte d’Urgell i de Villarroel. El conductor del vehicle també n’ha resultat ferit. Fins al lloc de l’incident s’hi han desplaçat agents de la Guàrdia Urbana, sis unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i efectius dels Bombers de Barcelona.

A causa de l’accident, han resultat ferits el conductor del camió, un motorista i cinc vianants que en aquell moment creuaven el pas zebra. Fonts del SEM han informat que tots els ferits són de caràcter lleu: dos han estat atesos al lloc dels fets i els altres cinc han estat traslladats a centres hospitalaris, tres a l’Hospital de Sant Pau, un a l’Hospital del Mar i un altre a l’Hospital Universitari Sagrat Cor.

Els Mossos han descartat que es tracti d’una acció terrorista i han informat que el succés és un accident de trànsit.

L’accident s’ha produït a causa d’una fallada tècnica en el sistema de frenada, segons apunten les primeres investigacions de la Guàrdia Urbana. El para-xocs i la part davantera del camió blanc que ha impactat amb l’arbre de la via han quedat completament aixafats.

Una hora després del succés, la grua municipal ha retirat el vehicle de la via i la Guàrdia Urbana ha restablert la circulació a la via a les 18.40 h.

Durant el 2017 es van produir 9.430 accidents amb víctimes a Barcelona, segons la Guàrdia Urbana. D’aquests, 416 van tenir implicats camions i 4.559 van ser col·lisions.