El dimecres 4 d’abril agents de la Guàrdia Urbana van entrar en un pis al districte de Sants-Montjuïc i hi van decomissar 120 plantes de marihuana en avançat estat de creixement i 26 esqueixos en fase de creixement. La intervenció es va iniciar arran de la trucada d’un veí, que va avisar que hi havia una important fuita d’aigua en un dels habitatges de l’edifici i que havia sentit un cop fort. Amb la sospita que a l’interior del pis hi podia haver una persona caiguda i que necessités assistència, la policia va sol·licitar la presència dels Bombers de Barcelona per entrar al pis.

Un cop a dins de l’habitatge la patrulla de la Guàrdia Urbana va comprovar que no hi havia cap persona ferida i que la fuita d’aigua havia estat provocada per la caiguda d’un escalfador d’aigua. Dins el saló del pis hi van trobar 26 esqueixos de marihuana en fase de creixement i la policia va reclamar una sol·licitud d’entrada al Jutjat de Guàrdia.

Amb l’auto judicial la Urbana va accedir a una habitació on es va poder comprovar que hi havia una plantació de marihuana i que  la instal·lació elèctrica estava manipulada sense cap tipus de seguretat. La Guàrdia Urbana va decomissar totes les plantes de marihuana i tots els elements de la plantació i va detenir un home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per cultiu i producció de plantes de marihuana.