Un camió articulat ha quedat entravessat al mig de la calçada i ha bloquejat la cruïlla dels carrers de Lorda i el passeig de la Mare de Déu del Coll, a la frontera entre els barris del Coll i la Teixonera de Barcelona. L’incident s’ha produït a les set del matí i la magnitud del vehicle ha obligat els Bombers de Barcelona a intervenir per poder retirar-lo. També hi ha treballat una grua de TMB. Cap a les 15 h, el camió ha estat completament retirat i s’ha pogut restablir el trànsit.

El conductor, que és francès, es dirigia a la població de Castellbisbal, però el GPS l’ha dirigit fins al carrer de Castellbisbal, que està situat just al costat d’on ha quedat entravessat, al barri de la Teixonera.

Els veïns no se n’han perdut cap detall

Tant els bombers com la grua han arribat fins al carrer on estava entravessat el tràiler a quarts d’una del migdia, tres i hores i mitja després de produir-se l’incident. El camió havia quedat encastat damunt de la vorera, justament on hi ha el gir del carrer, i la grua ha permès tornar-lo a posar a la calçada.

camió travessat barri Coll

L’incident ha provocat una gran expectació al barri, i nombrosos veïns i curiosos han seguit molt de prop tota l’operació de rescat.

El camió entravessat a la calçada també ha obligat la Guàrdia Urbana a desviar el trànsit a la zona.

L’incident, a més, ha obligat TMB a desviar la línia d’autobús 119 i anul·lar-ne algunes de les parades.