Alberto Álvarez ha dimitit com a portaveu del comitè de la vaga de taxis, i Elite Taxi Barcelona, plataforma que liderava els taxistes durant la vaga, ha anunciat que es retira de “qualsevol responsabilitat que tingui a veure amb aquesta vaga de taxis”. Així ho han anunciat en l’assemblea d’aquest dimecres.

Asseguren que cap dels membres de la plataforma no continuarà al comitè de vaga i que “cadascun de nosaltres vol continuar a partir d’ara com un mer taxista” i es posen darrere, diuen, del nou comitè de vaga que en sorgeixi. En el mateix comunicat diuen que no permetran que el seu company Alberto Álvarez, portaveu i cara visible d’Elite Taxi, “acabi de perdre la salut que li queda”.

La plataforma Elite Taxi ja es va mostrar aquest dimarts a la sortida de la reunió amb la Generalitat força proper a la desconvocatòria de la vaga de taxis.

Tito Álvarez diu que sense el decret “aniran a l’abisme”

En una carta difosa a les xarxes socials, Alberto Álvarez, conegut popularment com a ‘Tito’, ha assenyalat que un dels motius de la seva dimissió ha estat que els seus “propis companys” li hagin “perdut el respecte” a l’assemblea. També ha afirmat que no pot “defensar els actes que s’han vist els últims dies” ni que “es coaccioni qualsevol persona que estigui treballant”. En aquest sentit, també s’ha dirigit directament “als periodistes” lamentant “qualsevol altercat” que hagi pogut patir aquest col·lectiu. Finalment, ha dit que si el sector del taxi “no aixeca l’aturada i el decret no surt endavant” aniran cap a “l’abisme”.