La cursa, de 10,7 quilòmetres, sortirà de la confluència del passeig de Gràcia amb la plaça de Catalunya a les 9.30 h i recorrerà els principals carrers de la ciutat. Segons ha informat TMB, la sortida pot suposar el tancament de l’accés de l’estació de metro de Catalunya de la Línia 1 situada al passeig de Gràcia amb la ronda de Sant Pere.

El recorregut seguirà pels carrers d’Aragó, de Tarragona, la plaça d’Espanya, l’avinguda de la Reina Maria Cristina, Montjuïc, l’Estadi Olímpic, el carrer de Lleida, l’avinguda del Paral·lel, el carrer de Floridablanca, la ronda de Sant Antoni, el carrer de Pelai i la plaça de Catalunya, on finalitza la cursa.

Les principals alteracions de trànsit seran al passeig de Gràcia, a la ronda de Sant Pere, a la gran via de les Corts Catalanes -entre la rambla de Catalunya i el carrer de Pau Claris- a la plaça de la Universitat, al carrer del Foc, al carrer d’Aragó, al carrer de Tarragona, a l’avinguda de Miramar, a l’avinguda del Paral·lel, al carrer de Balmes i a la part alta de la Rambla.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana el metro per als desplaçaments per la zona on transcorrerà la prova, ja que més d’una trentena de línies d’autobús poden tenir afectacions pel que fa a recorregut i horari.