Pintura sobre un asfalt renovat. Al llarg del cap de setmana els operaris han treballat per fer tornar a la normalitat la cantonada del passeig de Gràcia amb Aragó. Estava previst que els sis carrils del carrer d'Aragó obrissin aquesta mateixa tarda, però no ha estat possible ja que encara faltaven alguns retocs de senyalització. Ha estat a les 8 del vespre quan finalment el trànsit s'ha obert, tant al carrer d'Aragó com al carril lateral del costat Besòs del passeig de Gràcia. Aquesta tarda els vehicles que pujaven pel passeig de Gràcia ja podien girar a l'esquerra cap al carrer d'Aragó, una opció que durant els mesos que han durat les obres estava prohibida. Un any i mig després de l'inici de la reforma, els veïns celebren que encari la recta final. "Sempre, tota la vida ha tingut obres el passeig de Gràcia. Si no era un tros, era l'altre. Com a mínim aquesta zona ja li veiem el final." "Hem anat fent, esperant que s'acabessin. Agafo sovint el tren i vaig a Pau Claris. A aquest cartell li queden els dies comptats, però l'ascensor del xamfrà de passeig de Gràcia i Aragó continuarà acordonat fins que la nova estació es posi en servei. Està previst que sigui abans d'acabar l'any.

Les obres d’ampliació i millora de l’estació de Passeig de Gràcia van començar el maig de 2012 i està previst que s’acabin aquesta tardor, moment en què obrirà amb doble espai per als passatgers.

Ara fa un mes, a l’octubre, s’hi van iniciar els treballs per recuperar-ne les dues cantonades, unes tasques que han finalitzat aquest cap de setmana. Tot i això, les voreres es mantindran ocupades en moments puntuals, fins a finals d’any.

Dissabte es van asfaltar els tres carrils del costat mar del carrer d’Aragó i aquest diumenge al matí els tres restants. La via ha recuperat tots els carris de circulació a les 20 h d’aquest diumenge. D’ara endavant, els vehicles que pugin pel passeig de Gràcia podran girar a l’esquerra cap al carrer d’Aragó, una opció que durant els mesos que han durat les obres estava prohibida.