MERCÈ HOMS, regidora de Ciutat Vella "Després d'aquests 4-5 mesos de funcionament es van ajustant les coses i pots anar precisant amb tot allò que és necessari i així és com ho hem fet. Per part dels veïns felicitar-los per la feina que fan, perquè han estat al peu del canó realment reivindicant coses justes per al veïntage i això és el que des de mobilitat i del districte de Ciutat Vella hem intentat satisfer i penso que els resultats són molt positius".

La renovació urbanística davant de l’antic mercat del Born ha suposat l’eliminació de moltes places d’aparcament i queixes dels veïns. L’Ajuntament ha resolt el conflicte amb la creació de més places, una mesura que se suma a les 72 places que es van crear al voltant dels antics jutjats municipals. Aquestes places, situades al carrer del Comerç, passeig de Picasso i el passeig de Pujades són d’àrea verda de règim general.

Segons el consistori, actualment en aquesta zona del Born hi ha un total de 301 places d’aparcament, entre les que són exclusives per als veïns i les que no, 52 menys de les que hi havia abans de les obres.