Encara se'n desconeix la identitat, però els treballadors de Fira Barcelona viatjaven a Colònia el mateix dia en què s'inaugurava una de les fires de tecnologia alimentària més importants. En total, hi participen 400 empreses catalanes però la majoria de representants ja s'hi havien desplaçat dies abans. Els dos treballadors de Fira Barcelona no eren els únics empresaris que viatjaven a l'avió. També ho feien membres de l'empresa Delphi i de la multinacional alemanya Bayern. Es dóna el cas que és una ruta molt freqüentada pel sector dels negocis. Aquesta empresa amb seu a Barcelona és una de les que acostumen a volar amb Germanwings. Ho fan per la comoditat horària i perquè és l'única companyia que ofereix diàriament una ruta directa a Dússeldorf. Asseguren que en temporada forta de negocis, els avions amb aquest recorregut van plens d'empresaris. JOSÉ HERVÁS, director de CIMA S.A. "Es una ruta muy habitual porque se hacen muchas ferias importantes allí." A bord de l'avió també viatjaven 16 estudiants alemanys que estava d'intercanvi a Llinars del Vallès. Eren alumnes de quart d'ESO que havia acollit l'Institut Giola. Entre les víctimes també hi ha dos cantants d'òpera, un baríton i una mezzosoprano, que tornaven a Alemanya després d'actuar per última vegada al Liceu.

El Gran Teatre del Liceu ha informat que dos dels passatgers eren el baríton Oleg Bryjak i la contralt Maria Radner, que viatjaven a Alemanya després d’actuar aquest mateix dissabte en l’òpera ‘Siegfried’, de Richard Wagner. Radner, que va interpretar el personatge d’Erda, tornava a casa acompanyada del seu marit i el seu nadó. Bryjak formava part del conjunt de l’Òpera de Düsseldorf, la ciutat on residia.

Com a mostra de dol, el Gran Teatre del Liceu ha baixat fins a mig pal les banderes de la façana de la Rambla i ha convocat el personal a guardar un minut de silenci aquest dimecres al migdia.

També s’ha confirmat la mort de dos treballadors de la Fira de Barcelona, que havien d’assistir a una fira de tecnologia alimentària que tenia lloc a Colònia. Com a conseqüència, s’ha cancel·lat la inauguració de la fira d’indústries gràfiques Graphispag i també l’acte d’obertura del congrés Infarma.

Els dos treballadors de Fira Barcelona no eren els únics empresaris que viatjaven a l’avió. També ho feien membres de l’empresa Delphi i de la multinacional alemanya Bayern.

Esquerra Republicana ha enviat un missatge de suport a la família i els amics de la dona de Lluís Juncà, cap de gabinet d’Oriol Junqueras, que viatjava en l’aparell sinistrat.

A bord de l’avió també viatjaven 16 estudiants alemanys que estava d’intercanvi a Llinars del Vallès.