La previsió del temps per a aquest dilluns ens portarà més calma. Ambient més tranquil, però encara ventós fins al migdia. Més sol al matí que a la tarda. Tot plegat, amb unes primeres hores hivernals, però el centre del dia serà més suau respecte a diumenge.

  • 6 h: ambient d’hivern.
  • 9 h: arribada de núvols prims pel sud.
  • 12 h: ambient una mica més dolç amb màximes amb tendència a l’alça.
  • 15 h: cel pràcticament entelat i blanquinós.
  • 18 h: tarda enterbolida.
  • 21 h: nit una mica menys freda.

Els núvols arribaran puntuals a l’hora de dinar

Domini del sol durant bona part del dia tot i l’arribada de núvols alts pel sud de la regió metropolitana de cara a mig matí i migdia.

Migdia i tarda de cel més canviant i, fins i tot, el cel quedarà pràcticament entelat i emblanquinat a la tarda. En tot cas, no esperem precipitacions.

Vent de mestral que a primera hora encara bufarà amb ràbia, amb cops de vent que podran superar novament els 50 km/h, però ràpidament les ventades aniran encalmant.

Amb tot plegat, l’ambient serà hivernal a primera hora, però amb màximes de dos a quatre graus més altes que diumenge.

Canvis encara molt lluny

La temperatura tendirà a pujar dimarts, en especial la mínima, de manera que no notarem tant fred a primera hora. Dimarts les glaçades quedaran restringides en àrees dels Pirineus i Prepirineus o, a tot estirar, en alguna fondalada de la Catalunya central. Màximes amb pocs canvis. Ambient suau amb olor de primavera durant les hores centrals del dia, sobretot a la Costa Central.

Dimarts, tot i que el sol regnarà a bona part del país, seran probables alguns xàfecs al nord-est de la regió metropolitana i sectors gironins. Temps una mica més canviant entre el Gironès, Osona, la Selva marítima i la plana empordanesa. Vent reforçat, novament, als dos extrems del país.

La previsió del temps a Barcelona, permanentment actualitzada