Foto: @jpknet

Per trobar un matí més fred que el d’aquest divendres ens hem de remuntar al 4 d’abril. Aquell dia la temperatura mínima a l’Observatori Fabra va ser de 3,1 ºC. Aquest divendres ha baixat fins als 4,9ºC.

Temperatura mínima, fins a les 9 h, del 15/11/19

Vespre i nit de divendres a dissabte, encara més freds

Els valors de temperatura mínima encara podran baixar una mica més durant les darreres hores d’aquest divendres i tocaran fons durant la matinada de dissabte. A partir de llavors s’espera una lleu recuperació dels termòmetres.

La nit de divendres i matinada de dissabte també caldrà estar atents a l’evolució de les precipitacions, ja que la cota de neu serà només de 500 metres.

Fins quan es mantindrà el fred?

Els diferents models meteorològics apunten a una recuperació dels termòmetres durant la setmana que ve, encara que se segueixen pronosticant valors de temperatura inferiors als que caldria esperar en aquesta època de l’any, almenys, fins al dia 21 de novembre, aproximadament.

Evolució de la previsió tèrmica i pluviomètrica, segons diferents models meteorològics.

Les línies inferiors de la gràfica mostren les precipitacions previstes. No es preveu cap gran episodi plujós, però sí diferents episodis plujosos de poca quantitat.