Una vinyeta de Forges

El món de la meteorologia forma part de la física del caos, per la gran varietat de dades i conceptes que inclou. Això li aporta un punt d’incertesa que el sector humorístic no ha deixat escapar. En aquest Dia del Treball, atípic pel confinament, volem homenatjar el col·lectiu d’aficionats i professionals de la meteorologia amb un recull d’acudits relacionats amb la seva tasca.

Les vinyetes meteorològiques d’en Forges

L’humorista gràfic, d’Antonio Fraguas de Pablo, popularment conegut com a Forges, va treballar durant molts anys al diari ‘El País’, però també va plasmar el seu humor en altres mitjans de comunicació com, per exemple, la revista ‘El Jueves’. En moltes de les seves conegudes vinyetes va utilitzar la meteorologia com a font d’inspiració.

Acudits sobre el canvi climàtic

Malgrat que el canvi climàtic i l’emergència climàtica són temes seriosos, també se n’ha fet alguns acudits, segurament pensats per remoure consciències.

Arran del confinament per la covid-19, s’ha fet palesa la possibilitat de fer canvis substancials en el nostre dia a dia i que permetrien mantenir els bons nivells de qualitat de l’aire que hi ha ara. D’aquí neix el concepte “new normal” o nova normalitat. Segur que aquest serà un tema força popular i recurrent en els futurs acudits.