Castanyes

Castanyada freda i Tots Sants de cel canviant

Els darrers mapes indiquen que la pluja serà notícia aquest dimecres. Ara com ara s’entreveu una Castanyada amb pluja fins al migdia. A la tarda hi haurà ruixats més espaiats, però el risc de pluja no desapareixerà fins ben entrada la nit de dimecres a dijous. Hi haurà temporal marítim i vent fins a 60 km/h a la ciutat. Aquest vent, de sud-est, facilitarà que l’ambient no sigui gaire fred, amb termòmetres que es mouran entre els 11 i els 17 o 18 ºC.

Tots Sants podria ser un dia relativament tranquil pel que fa al temps. Els sol es combinaria amb els núvols a Barcelona, i la temperatura podria enfilar-se una mica més, fins a 18 o 19 ºC a les hores centrals de la jornada.

El divendres 2 de novembre les escoles i algunes empreses faran pont. Els afortunats que en puguin gaudir es trobaran una jornada amb cel variable, però sense pluja, i la temperatura es mantindrà similar a la del dia anterior. El dissabte seguirà amb la mateixa tònica de temps o encara amb més estones de sol i temperatures més suaus. Diumenge tampoc no s’entreveuen gaires novetats i es mantindrà la bonança.

Una previsió que caldrà seguir…

Es tracta d’un situació que caldrà seguir atentament al llarg dels propers dies, ja que encara podria presentar variacions.

A btveltemps, com sempre, seguirem atentament aquesta situació.