S’acosta el cap de setmana i malgrat estem al mes d’agost i, per tant, molts feu de vacances, però molts altres esteu treballant. En qualsevol cas us expliquem el temps pels propers tres dies. Un cap de setmana amb les expectatives posades en un canvi de temps que farà baixar les temperatures.

Evolució 850hPa propers dies
Evolució 850hPa propers dies

Divendres baixa una mica la temperatura

Efectivament, tot apunta que avui divendres la temperatura baixarà molt lleugerament durant les hores centrals del dia. Continuarà fent calor, no ens enganyem, però una mica menys. Pel que fa a l’estat del cel  tant a primeres hores  com al final del dia apareixeran núvols baixos cosa que es traduirà en una xafogor molt marcada.

Dissabte més agradable.

Després del nou pic de calor que estem tenint, dissabte finalment, sembla que serà un dia d’estiu amb temperatures més agradables. Les màximes aniran des 27 als 29 graus a la ciutat però això si, la sensació de xafogor continuarà molt marcada. El sol s’alternarà amb intervals de núvols baixos, especialment durant el matí.

Diumenge sense grans canvis, de moment

A priori sembla que diumenge tornarà a dominar el sol i que les temperatures variaran poc. Però al llarg del dia anirà entrant aire fresc als nivells baixos de la troposfera, cap a 850 hPa, i això podria implicar un lleuger augment de la inestabilitat a darreres hores del diumenge  o matinada del dilluns amb risc de ruixats.

Previst 850hPa, diumenge 12 UTC
Previst 850hPa, diumenge 12 UTC

Si voleu tenir la previsió actualitzada podeu consultar la secció del temps de betevé