Ciència en Confinament
és un projecte que va néixer amb l’astrofísic Joan Anton Català amb l’entrada de l’estat d’alarma al territori amb la idea d‘apropar i despertar l’interès per la ciència.
Tot un cicle de xerrades gratuïtes que ha durat més d’un mes i que finalitzarà aquest diumenge, 3 de maig, amb una darrera sessió en què, per primera vegada, tothom es podrà veure les cares
El proper diumenge, a les 19:00, arribem al final de #ciènciaenconfinament. Han estat 7 setmanes sense parar divulgant contingut científic.
Aquesta darrera sessió serà especial, jugarem a preguntes/respostes… i ens veurem tots les cares!
No us ho perdeu:https://t.co/lQJVcHFtRH pic.twitter.com/gj0L0GHhTK— Joan Anton Català (@estelsiplanetes) May 1, 2020
Més de 40 xerrades i 6000 entrades en directe
Al final hauran estat 44 xerrades divulgatives, de les quals prop d’una vintena dedicades exclusivament per a públic infantil, entre les quals una xerrada que vam fer els i les meteoròlegs/gues de betevé explicant la nostra feina en un públic infantil.
Més de 6.000 entrades en directes i prop de 13.000 reproduccions posteriors que fan que aquest projecte, creat de forma totalment altruista per en Joan Anton, hagi tingut una acceptació magnífica entre petits i grans.
Per als que acabeu de descobrir aquest cicle de xerrades, no patiu, les que ja s’han fet quedaran penjades al seu canal de YouTube i les podreu continuar gaudint.
Diumenge, 3, la darrera sessió
Aquest diumenge a les 19 h s’acabarà aquest cicle de conferències amb una sessió especial per jugar i repassar tot el que s’hagi après i descobrir més sobre la ciència.
El cicle Ciència en Confinament s’acaba amb els objectius inicials més que assolits i coincidint ja amb una desescalada lenta però gradual del confinament, però coneixent en Joan Anton i les seves ganes de divulgar fent-ho d’una forma atractiva que, de ben segur, aviat ens sorprendrà amb més astronomia, més física… i més ciència.