Al club Abaixadors 10, al carrer del mateix nom, va organitzar-se just abans del confinament per la covid-19 un taller de drag-kings per animar les dones a explorar la seva masculinitat. La idea central de la trobada era “transformar el cos i la imatge per explorar la masculinitat” de les dones, va explicar una de les organitzadores, Elena Ramírez.

Ramírez, també fundadora del grup de drag-kings anomenat Queer That, va trobar el seu “alter ego”, anomenat Ken Pollet, “per casualitat, amb la primera edició del Futuroa Sarao Drag, un esdeveniment multitudinari que s’ha celebrat a la La [1] d’Apolo i que és una mena de concurs i actuacions de drags-kings i drag-queens.

Els objectius d’aquesta exploració de gèneres, segons Ramírez, té tres objectius: “alliberar-te a tu mateixa”, “riure dels estereotips” i criticar “la societat i el sistema de gènere binari”. Parlant de la seva experiència personal, la promotora d’aquest taller ha explicat que “com a dona a la vida tothom ha intentat sexualitzar el meu cos”, i que “a través del Ken” —el seu drag-king— “allibero tota aquesta mirada que es posa sobre mi. El Ken rep tota aquesta sexualització i la celebra”.