Comencem el tercer programa de la nova temporada del ‘Subúrbia’ amb bones notícies ja que s’ha ampliat al 70% l’aforament de les sales de concerts, encara que, segueixen les especulacions d’alguns solars i la supervivència d’algunes sales emblemàtiques de la ciutat de Barcelona perilla.

Continuarem celebrant les Festes de Mercè, amb els concerts programats i repassarem la programació del BAM. També aquest dissabte les botigues de discos són les protagonistes, es celebra el segon drops del RSD Spain. Carlos Pascual, el seu responsable, ens farà un breu resum de les referències i edicions en vinil més destacades.

Aquesta setmana ens han deixat missatges i ens han presentat les seves cançons: Niños Mutantes, Dani Llamas, Dolo i Dani Nel·lo, aquest últim, tancarà la programació de la Sala Rocksound el proper 4 d’octubre, una data clau, després d’haver anunciat el seu tancament.

Ens acompanyarà la música Daniel Johnston, un dels cantautors més estimats de l’escena independent, a qui recentment li han rendit un homenatge. No hi faltaran les noves cançons de Jeff Tweddy (Wilco), Sufjan Stevens, el directe de Stevie Nicks, Ginebras cantant a Cristal Fighters o l’accelerat nou tema de Will Butler d’Arcade Fire que ens conduïrà directament a la pista de ball. I allà ens quedarem perquè arribaran Gorillaz amb l’espectacular col·laboració de Robert Smith de The Cure, The Smashing Pumpkins o Future Islands.

Ens anirem de viatge amb Anni B. Sweet, qui ha estat nominada als Premis MIN de la Música Independent pel seu darrer disc en diferents categories. Finalitzarem la primera hora del programa amb Carolina Durante i ‘La canción que creo que no te mereces’ juntament amb J. de Los Planetas.

La segona hora ballarem al ritme d’una de les noves cançons de Dolo, que ens la regala en exclusiva pel Subúrbia. El seu nou disc sortirà al novembre. Podràs gaudir d’ella també a la Mercè. Seguirem el ritme al nou remix de Ley Dj i Alexander Som de ‘Vicios y defectos’ de Dorian.

Tornarem al BAM de la mà de Melenas i el seu disc ‘Días Raros’ i el folklore de Rodrigo Cuevas, que segur, no deixarà indiferent al públic de Barcelona. I la Música de la Mercè amb Maria Rodés i Enric Montefusco.

Tancarem el programa amb algunes les recomanacions de Carlos Pascual del RSD Spain que: The Black Crowes, The Replacements, Fleetwood Mac, The Boys Next Door (la primera banda de Nick Cave) i el Soft Parade de The Doors amb mescles inèdites que només s’han pogut escoltar a l’edició Deluxe 50 aniversari.

Suburbians i suburbianes gaudiu d’una setmana plena de música!

Escolteu el programa sencer aquí: